JENSEN gymnasium Eskilstuna

Hösten 2020 öppnade vi vårt gymnasium, i ljusa lokaler och centralt belägen på Rademachergatan 34, ett kvarter från Kungsgatan, Eskilstunas gågata. Nära till grönområden såsom Strömsholmen och Rothoffsparken. All tänkbar service, butiker, gym, restauranger och caféer endast ett stenkast bort. Tågstationen ligger ca 400 m bort med bra förbindelser till bl.a Stockholm och Västerås. I närheten ligger stadens bussgata som är knutpunkten för kommunens busslinjer.

Skolan för dig med höga ambitioner
Vi på JENSEN söker dig med höga ambitioner. Vi tror på dig och dina drömmar, därför sätter vi ribban högt när vi förbereder dig för högre akademiska studier, samt för att du ska kunna lyckas inom näringslivet och företagande. Vi ställer krav på dig men ger dig också rätt träning för att lyckas. Vi tränar din disciplin eftersom uthållighet är nyckeln till framgång. För att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå lägger vi främst tonvikt på läsning och faktakunskaper. Bildning är målet!

Engagerade och kompetenta lärare
Vi är stolta över att vara en stor skola samtidigt som vi lyckats bevara en familjär atmosfär där du som elev blir sedd och har en nära och personlig relation med dina lärare. I undervisningen möter du kompetenta, engagerade och coachande lärare, som i dialog med dig arbetar för att du ska utvecklas på allra bästa sätt under dina tre studieår. Vi tar dina studier på allvar, lyssnar på dig och ger dig stora möjligheter att påverka din egen utbildning.

Trygghet och respekt
Trygghet och respekt är viktiga nyckelord för oss och det visar vi genom att ha höga förväntningar på dig som elev och på din förmåga att lyckas, samtidigt som vi ger dig hjälp, stöd och coachning när du behöver.

Program
På JENSEN gymnasium läser du samma gemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. Men för samtliga program kan vi erbjuda intressanta profiler som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv. Allt inom ramen för vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten.

Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvägledare som kan svara på dina frågor kring program, kurser, behörighet och meritpoäng.

Passa på att besöka oss på Öppet hus och ställ frågor eller hör av dig för att boka in ett besök där du får följa en klass under en skoldag!

Titta gärna på våra nya filmer från Jensen
Må bra - prestera bättre
Hur det är att gå på JENSEN

Välkommen till JENSEN gymnasium Eskilstuna!

Visa mer

Kontakta JENSEN gymnasium Eskilstuna


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till JENSEN gymnasium Eskilstuna. JENSEN gymnasium Eskilstuna hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • TE
  • EK
  • SA

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!