Kunskapscompaniet Gymnasium

Kunskapscompaniets gymnasieskola är en skola med stor gemenskap och hög trivsel. Skolan ska kännas personlig och trygg.

På den här skolan lär alla känna varandra och vistas under hela sin gymnasietid i en positiv, öppen och trevlig atmosfär. Att vara elev på Kunskapscompaniet är både spännande och roligt varje dag. Skolans elever trivs och lyckas.

På Kunskapscompaniets gymnasieskola pluggar du till ett yrke där det finns mycket goda chanser att få jobb direkt efter gymnasiet. De flesta av skolans f d elever går ut i jobb direkt efter studenten.

Skolan ligger vackert beläget vid Eskilstunaån.

Här kan skicka dina frågor till Kunskapscompaniet Gymnasium.

• BA
  • FT