Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan - den personliga gymnasieskolan!

På Drottninggatan 37 i ljusa fina lokaler finns vår skola. Det är nära till pendlingsmöjligheter och vi erbjuder både ett kreativt yrkesprogram och utmanande högskoleförberedande program. Tack vare att skolan är lite mindre, får du mer tid med dina lärare, blir mer sedd och får en personlig utbildning där du själv kan påverka mycket.

Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt. Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch.

Vi har en härlig gemenskap på skolan, där alla känner varandra. Våra lärare har som vana att gå runt i skolan på morgonen och hälsa alla välkomna till en ny skoldag. Det är viktigt för oss att alla elever känner sig sedda och betydelsefulla.

Läs mer på vår hemsida

Välkommen till oss!

Visa mer

Kontakta Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan. Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • HV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!