Vi ses 8 - 10 oktober på Gymnasiedagarna på Svenska mässan i Göteborg!

Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum!

Vår mysiga och charmiga gymnasieskola ligger endast en stenkast från Nordstan och centralstationen. I det anrika huset möts du av kreativitet, studiero, entusiasm och glädje på de fyra vackra våningarna. Här erbjuds du stimulerande och kreativa program men också en personlig utveckling under din gymnasietid.

Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir mer sedd och alla uppmuntras till att sträva mot sina egna mål. Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt.

Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch och en hög kvalitet på din utbildning.

Läs mer på vår hemsida

Välkommen till oss!

Visa mer

Kontakta Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum. Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • ES
  • HV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!