Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla

Om DBGY Uddevalla

Plusgymnasiet har blivit Drottning Blanka! Vår gymnasieskola är nu en av Drottning Blanka-skolorna som finns i 21 städer. Alla våra skolor ligger centralt och är personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal.

Vi erbjuder sex olika program. Skolan har såväl traditionella undervisningslokaler som specialsalar. Vår skola i centrala Uddevalla med bra pendlingsmöjligheter, erbjuder moderna och fina lokaler. Här möts och utvecklas våra elever i samspel med engagerad personal som ständigt arbetar med att utveckla verksamheten. Vi erbjuder spännande och kreativ undervisning i både yrkesprogram såväl som högskoleförberedande program

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla.

• HA
  • HV