Drottning Blankas Gymnasieskola Karlstad

Hösten 2023 startar Drottning Blankas Gymnasieskola Klockhuset på Kasernhöjden i Karlstad!

Den nya skolan kommer erbjuda både praktiska och en teoretisk utbildning.

DBGY värnar om relationer och är övertygade om att engagemang är nyckeln till en bättre värld.

Det personliga engagemanget som lärare på skolan och övrig personal har kring elevernas framgång och deras välmående är viktigast och det visas bland annat genom skolans unika utbildning i Mental Träning.

Resiliens på schemat och praktikplatser i utlandet
Drottning Blankas gymnasieskolor har fokus på personliga relationer med engagerade lärare och god sammanhållning. Alla elever tar del av skolans treåriga resiliensprogram där motståndskraft, utveckling och välmående stärks. DBGY har också en internationell profil som ger elever möjlighet att förlägga sin APL (arbetsplatsförlagt lärande) utomlands. 

Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig det handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt. För oss är det viktigt att erbjuda dig en bra grund att stå på för dina vidare studier, ditt yrkesliv och för din personliga utveckling.

Läs mer på vår hemsida!

Välkommen till oss!

Visa mer

Kontakta Drottning Blankas Gymnasieskola Karlstad


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Karlstad. Drottning Blankas Gymnasieskola Karlstad hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • HV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!