Cirkusgymnasiet

På Cirkusgymnasiet tränar du både intellekt och kropp i en kreativ miljö. Kombinationen av teori, artisteri och träning passar både dig som drömmer om en framtid som internationell cirkusartist, och dig som har andra drömmar men vill träna och utvecklas konstnärligt under gymnasietiden.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Kulturama Gymnasium

På Kulturama Gymnasium kan du gå Estetiska programmet, Samhäll och Naturvetenskapsprogrammet.

• Lilla Akademiens Musikgymnasium

Gymnasiet med världen som arbetsfält

• ES
  • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• EK
    • IB
  • NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet i Stockholm, alldeles vid Odenplan, är en väletablerad skola där vi erbjuder underv...

• TE
    • EE
  • Stockholms Estetiska Gymnasium

Stockholms Estetiska Gymnasium erbjuder en bred utbildning med fördjupning

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare, Trädgårdsmästare eller Naturguide

• niu
    • RL
    • BF
    • NB
    • AGN

Kontakta Cirkusgymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Cirkusgymnasiet. Cirkusgymnasiet hör av sig inom kort!