Cirkusgymnasiet

Gillar du att träna? Dansa? Teater? Parkour? – Här är gymnasiet för dig.

På Cirkusgymnasiet tränar du både intellekt och kropp i en kreativ miljö. Kombinationen av teori, artisteri och träning passar både dig som drömmer om en framtid som internationell cirkusartist, och dig som har andra drömmar men vill träna och utvecklas konstnärligt under gymnasietiden. Programmet innehåller en kreativ blandning av teater, akrobatik, dans och musik.

Utbildningen har riksintag och är högskoleförberedande. S:t Botvids gymnasium tar hand om din utbildning i framför allt de teoretiska ämnena. Cirkus Cirkör förbereder dig för att nå din fysiska och konstnärliga topp. Vårt internationella lärarteam är alla artister. De vet exakt vad du behöver lära dig för att efter tre år kunna söka vidare till högre cirkusutbildningar runtom i världen.
 

Sök eller besök Cirkusgymnasiet. Känn in atmosfären och träffa eleverna. Den 7 december har vi öppet hus i Cirkushallen där du får information och rundvandring. Du kan även komma och prova på träningen i huset. Varmt välkommen att maila oss för att boka din plats.

Har du några frågor eller funderingar kring Cirkusgymnasiet? Hör då av dig till vår koordinator Lena Ferrero på Cirkus Cirkör: [email protected]
 

Supertalangen Aaron berättar om hur det är att gå Nycirkusprogrammet >>

Se några av våra tidigare elever som idag är världskända cirkusartister >>

Hur känns det egentligen att hoppa språngbräda? Testa vår 180° VR-upplevelse >>
 

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Cirkusgymnasiet.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • ES