Växjö fria Fordonsgymnasium

Växjö Fria Fordonsgymnasium är en fristående gymnasieskola som utbildar elever inom anläggning, transport och fordonsteknik. Vi vill ge våra elever en utbildning som både är rolig och ger de kunskaper som gör dem eftertraktade på arbetsmarknaden.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Ingelstadgymnasiet

Är du intresserad av djur, natur eller lantbruk?

• NB
    • BA
  • Kunskapscentrum Markaryd

Här på KCM anpassar vi utbildningar efter dina mål, dina behov och till dina förutsättningar

• niu
    • BF
    • NA
    • EK
    • EE
    • VF
    • VO
    • HV
  • Växjö Fria Gymnasium

Nationellt godkänd idrottsutbildning inom Ishockey och Simning

• niu
    • NA
    • EK
    • VO
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Växjö fria Fordonsgymnasium.

• FT
  • BA