Tora Vega Gymnasiet

 Start hösten 2025 på Tora Vega Gymnasiet!

Tora Vega Gymnasiet ligger i Åkarp, mellan Lund och Malmö, men också nära Staffanstorp och Lomma. Här har privat utbildningsverksamhet bedrivits i 155 år och gymnasieskolan är politiskt oberoende och icke-vinstdrivande.

Väljer du Tora Vega Gymnasiet får du gå på en mysig skola i en vacker miljö. Skolans studiecoacher och elevhälsoteam hjälper dig att må bra, trivas och lyckas med dina studier. 

Skolan erbjuder två yrkesprogram, Försäljning- och serviceprogrammet samt Barn- och fritidsprogrammet. På skolans finns ett lugn så att du kan fokusera på dina studier. Du möts av engagerade lärare som stödjer dig på vägen i lärandet.

Skolans erbjuder dessutom två introduktionsprogram för dig som inte helt uppnått behörighet från grundskolan men som kan visa att du kommer klara studierna på skolans program.

Varmt välkommen till Tora Vega Gymnasiet!

Visa mer

Kontakta Tora Vega Gymnasiet


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Tora Vega Gymnasiet. Tora Vega Gymnasiet hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • FS
  • BF
  • IMV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!