Tora Vega Gymnasiet

Nu kan du söka till Tora Vega Gymnasiet!

Vi håller till i Åkarp, som ligger mellan Lund och Malmö, men också nära Staffanstorp och Lomma. Här har privat utbildningsverksamhet bedrivits i 155 år och gymnasieskolan är politiskt oberoende och icke-vinstdrivande.

När du studerar hos oss så får du gå på en mysig skola som ligger i en vacker miljö och med stöd av våra studiecoacher och vårt elevhälsoteam finns alla möjligheter för att du ska må bra, trivas och lyckas med dina studier. 

Vi erbjuder två yrkesprogram, Försäljning- och serviceprogrammet samt Barn- och fritidsprogrammet. Hos oss finns ett lugn så att du kan fokusera på dina studier och vi har engagerade lärare som möter dig på vägen i lärandet. Båda programmen omfattar 15 veckors praktik.

Vi har dessutom två introduktionsprogram för dig som inte helt uppnått behörighet från grundskolan men som kan visa att du kommer klara studierna på våra program.

Varmt välkommen vidare med oss!

Visa mer

Kontakta Tora Vega Gymnasiet


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Tora Vega Gymnasiet. Tora Vega Gymnasiet hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • FS
  • BF
  • IMV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!