Thoren Business School Växjö

Thoren Business School Växjö – skolan där du får ett försprång ut i arbetslivet!

Thoren Business School Växjö är en skola med stort hjärta och engagerade lärare. Skolan passar dig som vill utvecklas i en studiemiljö med hög ambitionsnivå. Här får du de bästa förutsättningarna oavsett om du efter studenten vill studera vidare, börja jobba direkt eller starta ditt eget företag. 

Hundratals samarbeten

Med verklighetsbaserade projekt kommer du att ha en fot i arbetslivet och en i studierna. Thoren Business School samarbetar med hundratals företag, och tack vare detta får du arbeta med case där du tillsammans med företag arbetar i längre projektarbeten, vilket gör att du får en bättre förståelse för hur näringslivet fungerar och en mer strukturerad skoltid. 

Starta ditt eget företag

Under din tid på Thoren Business School får du möjligheten att starta ditt eget företag. Vi arbetar tillsammans med Ung Företagsamhet (UF) som hjälper unga att driva och starta egna företag.

Åk på Business Trip

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du, tillsammans med dina klasskamrater, får resa till en storstad i världen där ni får gå på inspirerande föreläsningar, besöka spännande platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som ni går. Elever har tidigare besökt länder som Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. 

Unika lärmiljöer

Thoren Business School Växjö har toppmoderna och kontorsliknande lokaler, designade för att inspirera dig och ge dig nya, briljanta idéer.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon:
010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Thoren Business School Växjö.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA
  • FS