Thoren Business School Växjö

Thoren Business School Växjö – skolan där du får ett försprång ut i arbetslivet!

Thoren Business School utbildar framtidens stjärnor inom business
På Thoren Business School får du en trygg grund inför framtiden, samtidigt som du kan utveckla dina talanger. Här får du lära dig om entreprenörskap, företagande och viktiga framtidskunskaper i toppmoderna och kontorsliknande studiemiljöer. Vi förbereder dig för framtiden, oavsett om du vill börja jobba, studera vidare eller starta ditt eget företag efter studenten.

Business Program (Ekonomiprogrammet)
Ser du dig själv som framtidens affärsman eller affärskvinna? Vill du bli diplomerad gymnasieekonom? Är du kreativ och vill skapa reklam, eller är kanske advokat ditt drömyrke? Då är Ekonomiprogrammet Business Program helt rätt val. Du kan välja flera olika inriktningar utifrån ditt intresse, kombinera det med valbara kurser och skapa en profil som är stark både på arbetsmarknaden och för vidare studier på universitet och handelshögskolor i Sverige eller internationellt.

11 veckors praktik
På Business Program har du 11 veckors praktik (APL). Genom att använda de teoretiska kunskaper du får hos oss på en praktikplats lär du dig för framtiden. En praktikplats ger dig även värdefulla kontakter och goda chanser till jobb efter studenten.

Communication Program (Samhällsvetenskapsprogrammet)
Har du ett intresse för kommunikation? Vill du lära dig mer om psykologi? Eller känner du för att göra skillnad i samhället? Communication Program är ett bra val eftersom du får en bred grund och därmed många valmöjligheter efter studenten. Har du en kreativ attityd kan du välja medieinriktningen som sätter dina sinnen och din problemlösningsförmåga på prov med fokus på bilder, texter och grafisk formgivning. Är du mer intresserad av ledarskap, kommunikation och människor kan du välja beteendevetenskap som profil. Möjligheterna är många.

11 veckors praktik
På Communication Program har du 11 veckors praktik (APL). Genom att använda de teoretiska kunskaper du får hos oss på en praktikplats lär du dig för framtiden. En praktikplats ger dig även värdefulla kontakter och goda chanser till jobb efter studenten.

Commerce Program (Försäljnings- och serviceprogrammet)
Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill du ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Oavsett om du har intresse av att starta ett eget företag, jobba i en butik, eller kanske till och med har ambitioner att bli en internationell säljare utomlands, är Commerce Program det rätta valet. En säljutbildning är alltid oerhört värdefull och något som alla företag ser som en merit.

22 veckors praktik
På Commerce Program har du 22 veckors praktik (APL). Genom att använda de teoretiska kunskaper du får hos oss på en praktikplats lär du dig för framtiden. En praktikplats ger dig även värdefulla kontakter och goda chanser till jobb efter studenten.

Management Program (Naturvetenskapliga programmet)
Siktar du högt? Vill du ha en bred naturvetenskaplig grund samtidigt som du får en ledarskapsutbildning i samarbete med näringslivet? Har du entreprenörskapsandan inom dig? Management Program ger dig basen att stå på om dina ambitioner är höga. Med valbara kurser inom t.ex. företagsekonomi och juridik bygger du en kompetens som garanterat kommer att ge dig ett efterfrågat yrke. Vårt mål är att du ska ha en perfekt naturvetenskaplig plattform att stå på.

8 veckors praktik
På Management Program har du 8 veckor praktik (APL) där du är ute på ett företag och, utifrån ditt program, får testa kunskaperna i verkligheten. Du har även 3 ledarskapsveckor där fokus ligger på det personliga och kommunikativa ledarskapet.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss!
Epost: [email protected]

Här kan skicka dina frågor till Thoren Business School Växjö.

• NA
  • EK