På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Thoren Business School Uppsala

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Med entreprenörskap i ständigt fokus har vi på Thoren Business School Uppsala ett nära samarbete med näringslivet. Tack vare det värdefulla samarbetet startar våra elever egna företag direkt efter studenten. Andra blir verksamma i Uppsalas näringsliv och får till och med ledarpositioner. Vi är en liten skola där alla blir sedda och du får möjlighet att utveckla din fulla potential.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar.

Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Uppsala samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av praktik, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning. 

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag. 

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon: 010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

Idag besöker vi Uppsalas musikklasser. Går du på skolan så kom förbi och säg hej!

Intresserad av TBS? Välkommen till oss på öppet hus idag. Träffa lärare, elever och fika med oss. #thorenbusinessschool #gymnasieval #ekonomiprogrammet #samhällsprogrammet #handelochadministrationsprogrammet #tbs

Minusgrader i hela Sverige har det varit och vad är då inte bättre än att värma sig med en kopp te? Moa, Melinda, Cajsa, Melody och Angelica från handel och administrationsprogrammet säljer genom sitt uppstartade UF-företag två sorters te. Inför alla ❤️-dag så har de ett extra erbjudande. Sweetheart: Svart te i smaken tranbär, blåbär och grädde. Dreamer: svart te i smaken rabarber och hallon. Gör er beställning via deras Instagram: https://www.instagram.com/holidaytea.uf och ge till någon du tycker om! #tbsuppsala #uf #ufföretag #thorenbusinessschool #handelochadministrationsprogrammet

Sugen på att veta vad vår studentkår gör? Ta reda på genom deras Instagram: https://www.instagram.com/tbsuppsalaelevkar #tbsuppsala #thorenbusinessschool #gymnasiet #tbsuppsalaelevkar

Vill du testa på Thoren Business School? Boka in er på elev för en dag den 5/2 alt 8/2 kl. 09.00-11.30. Maila: [email protected] för att boka din plats.

Idag är vi på Heby skola! Går ni på skolan eller är i närheten så kom förbi! Eller utmana oss i en pingismatch.