Vi ses på Gymnasiedagarna & Future Skills på Svenska Mässan i Gbg 9-11 oktober! Besök oss i monter F03:09
Vi ses på Gävles gymnasiemässa i Gavlehovshallen den 10 oktober kl.17-20!

Thoren Business School Gävle

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Thoren Business School Gävle är den lilla skolan med det stora hjärtat. Vi är väldigt duktiga på att få våra elever engagerade i Ung Företagsamhet (UF). Som elev här blir du väl förankrad i det lokala näringslivet samtidigt som du får förståelse för den globala affärsvärlden.

Nära samarbete med företag
På Thoren Business School samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips
Genom åren har elever på Thoren Business School Gävle rest till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge
Alla våra skolor ligger i city med närhet till alla företag som vi samarbetar med. Hos oss är lärandet alltid i fokus och vi utformar våra miljöer därefter. Genom att ta vår miljö på allvar har vi idag väldigt fina skolor på alla orter och gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss!
Epost: [email protected]

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Thoren Business School Gävle.

• HA
  • EK