Thoren Business School Gävle

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Thoren Business School Gävle är den lilla skolan med det stora hjärtat. Vi är väldigt duktiga på att få våra elever engagerade i Ung Företagsamhet (UF). Som elev här blir du väl förankrad i det lokala näringslivet samtidigt som du får förståelse för den globala affärsvärlden.

Nära samarbete med företag
På Thoren Business School samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips
Genom åren har elever på Thoren Business School Gävle rest till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge
Alla våra skolor ligger i city med närhet till alla företag som vi samarbetar med. Hos oss är lärandet alltid i fokus och vi utformar våra miljöer därefter. Genom att ta vår miljö på allvar har vi idag väldigt fina skolor på alla orter och gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.

Härlig klassdag för COP 16 i Hemlingby. Eld tacos å chokladbollar står på schemat!👍😍💪 #tbs #tbsgavle #vihadeturmedvädret

#tbs #tbsgavle #vihadeturmedvädret

Välkomna på öppet hus I dag mellan kl.12-14 Träffa våra elever och lärare! 👍🌟✋️

Välkomna på öppet hus
I dag mellan kl.12-14
Träffa våra elever och lärare! 👍🌟✋️

Stort grattis till Greta Bergman som gissade exakt rätt antal "guld" kulor (47 st)på gymnasiemässan! Du var grym, så nu är bioupplevelsen din!👍 Ni kommer väl ihåg att vi har ÖPPET HUS i morgon lördag mellan kl.12-14? Varmt Välkomna!

Stort grattis till Greta Bergman som gissade exakt rätt antal

Såå roligt, det var full fart i vår monter i går på gymnasiemässan! Stort TACK till alla som kom och besökte oss, våra grymma elever och lärare! Ni gjorde mässan till den bästa!😍⭐👌

Den sista dagen i Tallinn avslutades med presentationer av alla nya internationella företag. Våra elever var fantastiskt modiga och duktiga! #tbsgävle #cbewb #uf

Den andra dagen i Tallinn avslutades med middag på Estonian Open Air Museum #tbsgävle #cbewb #uf