Thoren Business School Gävle

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Thoren Business School Gävle är den lilla skolan med det stora hjärtat. Vi är väldigt duktiga på att få våra elever engagerade i Ung Företagsamhet (UF). Som elev här blir du väl förankrad i det lokala näringslivet samtidigt som du får förståelse för den globala affärsvärlden.

Nära samarbete med företag
På Thoren Business School samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips
Genom åren har elever på Thoren Business School Gävle rest till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge
Alla våra skolor ligger i city med närhet till alla företag som vi samarbetar med. Hos oss är lärandet alltid i fokus och vi utformar våra miljöer därefter. Genom att ta vår miljö på allvar har vi idag väldigt fina skolor på alla orter och gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss!
Epost: [email protected]

När det är alla ❤ dag bjuder rektorn på gelehjärtan 😃🖒 foto: cmp16

Denna helg är några av våra duktiga elever på mässa i Tallinn 🌟 Förutom unga företagare från Sverige så är det också ungdomar från Finland, Estland, Lettland, Italien mfl på plats 👍

Solen lyser och snön ligger packad! ☀❄ ikväll har vi öppet hus 17- 19, kom förbi och hälsa på 🌟

Du kommer väl imorgon på öppet hus? 😊 mellan klockan 17-19 är du hjärtligt välkommen att hälsa på oss på Thoren Business School 🌟 vi ses där!

Den här veckan är våra elever Bellard och Adrian på resa i Norge tillsammans med lärarna Helena och Ann! På plats är även elever och lärare från 5 andra europeiska skolor för att delta i Erasmusprojektet "European Entrepreneurship Education - your skills for the future". 🌟 Under veckan har eleverna från de olika skolorna presenterat sina UF-företag och jobbat tillsammans i olika workshops. Dessutom har det varit föreläsningar med framgångsrika norska entreprenörer och en matlagningstävling! Kul va? 😀

Idag hade vi besök på Elev för en dag! 💃 Passa på du också, Valperioden för niorna har ju börjat 🌟 länk till vår hemsida finns i bion