Stockholms Internationella Restaurangskola

Vår utbildning ger dig inte bara starten till en karriär inom restaurangnäringen. Det är också en plattform för en mängd andra yrken. Vår skola har en familjär stämning där du inte försvinner i mängden. Passion och kreativitet är viktiga drivkrafter för oss. Kreativitet kommer ur kunskap. Du kan inte improvisera förrän du övat, lärt dig och förstått grunderna.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning

• Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• Tumba gymnasium - Xenter

Vi har topputbildningar i nära samarbete med högskolor, kultur- och näringsliv

• Stockholms Hotell & Restaurangskola

Ta chansen att skaffa dig en utbildning inom turism, hotell och restaurang/bageri

• Åva Gymnasium

Åva – med blick för kunskap!

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• Yrkesgymnasiet Sollentuna

Yrkesgymnasiet - vi vill göra dig anställningsbar