Realgymnasiet Uppsala

Välkommen till Realgymnasiet i Uppsala!

Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter. Perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten.

Vi har nära samarbete med exempelvis Åhléns, Schwarzkopf, NSI, FÄRG Collection, Wella, Herper’s Choice, Lurbo Ridklubb och Furuviks djurpark. Du får en rolig studietid och en utbildning som både leder till jobb och vidare studier.

Hos oss kan du alltid läsa grundläggande eller särskild högskolebehörighet i din utbildning. Dubbelt upp, alltså! Genom skarpa projekt, ämnesintegration, problemlösning, teamarbete och APL (arbetsplatsförlagt lärande) skapar vi insikt och förståelse för helheten.

Lärlingsutbildning
På de flesta av Realgymnasiets skolor
kan du välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon, Nordic Choice Hotels och Great Security Säkerhetstekniker som redan är en lärlingsutbildning.

Välkommen!

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Uppsala.

• HV
  • NB