Realgymnasiet Uppsala

Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter. Perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Grillska Gymnasiet i Uppsala

En mänskligare skola för ett mänskligare samhälle!

• BF
    • EE
    • ES
    • TE
  • Yrkesgymnasiet Uppsala

Yrkesgymnasiet Uppsala har helt nyrenoverade lokaler och dessa präglas av ljus och fin atmosfär m...

• FT
    • IN
    • BA
    • VO
    • VF
    • HA
  • Hagströmska gymnasiet Uppsala

Hagströmska Gymnasiet är en skola där du som elev ställs i centrum

• ES
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Uppsala.

• NB