Realgymnasiet Trollhättan

Realgymnasiet i Trollhättan är en nystartad skola i centrala Trollhättan med utbildningar inom Djur och Natur. Här kan du läsa utbildningarna Häst, Hund, Djurvård samt Natur & äventyr. Du som elev på skolan är i fokus och du får en individanpassad och rolig skoltid. Alla våra utbildningar är studieförberedande men du får även en yrkesexamen för jobb direkt efter studenten.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Gullmarsgymnasiet

Vi erbjuder två riksrekryterande utbildningar: Marinbiologi och Vattenbruk

• NA
    • IN
    • BA
    • EK
    • EE
    • VO
    • TE
    • RL
    • BF
  • Naturbruksskolan Uddetorp

Häst- och lantbrukscentrum i Skara

• Praktiska Gymnasiet Trollhättan

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• BF
    • FT
    • HA
    • HV
    • BA
    • VO
    • RL
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Trollhättan.