På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

NTI Gymnasiet Eskilstuna

Vårt mål är att bli Eskilstunas ledande IT-skola och till NTI Gymnasiet Eskilstuna söker sig ungdomar och lärare med ett brinnande intresse för IT. Här finns en utbildning och en arbetsplats som kombinerar nytta med nöje. Vi har ett brett programutbud, men IT-utveckling, entreprenörskap och omvärldsfokus är den gemensamma nämnaren i allt vi gör. Vi samarbetar därför med företag för att kunna skapa skarpa projekt. Det gör att utbildningen verkligen känns som ”på riktigt”!

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På över 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Eskilstuna.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EE
  • ES
  • TE