Vi ses på Gymnasiedagarna & Future Skills på Svenska Mässan i Gbg 9-11 oktober! Besök oss i monter G02:30

Naturbruksskolan Uddetorp

Här får du lära dig med hjälp av den senaste tekniken!

På Uddetorp kan du läsa Naturbruksprogrammet inriktning lantbruk med utgångarna lantbruksdjur, maskinteknik eller maskin och växtodling. Här driver vi vårt eget lantbruk där du får utvecklas och lära dig i en verklig miljö.

Du behövs!
Framtidens lantbruk behöver utbildad personal som kan driva och utveckla verksamheten framåt. Efter utbildningen är du redo att börja arbeta direkt eller driva eget lantbruk!

​Inriktning Lantbruk med yrkesutgångarna:

Härlig miljö
Här pluggar du i en härlig miljö med cirka 200 andra elever och du möts av engagerad personal. Skolan erbjuder fräscha undervisningslokaler med bra IT-stöd, elevstall och det finns ett mindre bemannat internatboende med stor fritidsverksamhet. Skolan ligger i Skara med promenadavstånd till centrum, tåg- och bussförbindelser. Det finns möjlighet att ta med egen häst eller hund för den som vill.

Har du vad som krävs?
Uddetorp har under året utvecklat en profil mot att bli ett naturligt häst- och lantbrukscentrum i Västra Götalandsregionen, vilket bland annat betyder kompetenta lärare och pedagoger som tar ditt ridande till en ny nivå.

Jobb eller högskola – valet är ditt
Naturbruksprogrammet innehåller både teori och praktik och leder till att du blir redo för både jobb och vidare studier. Programmet är yrkesförberedande och en del av utbildningen får du ute på företag, vilket ger dig både viktiga erfarenheter av praktiskt arbete och fina möjligheter att skapa kontakter.

Hos oss får du grundläggande behörighet till högskola och universitet på naturbruksprogammet. Vi erbjuder också kompletterande kurser för särskilt behörighet motsvarande delar av naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet. Kontakta skolan så berättar vi mer!

Hos oss finns:

• internationella utbyten
  • möjlighet att starta företag med Ung Företagsamhet
  • växthus och maskinhall
  • skördarsimulator
  • internat med trådlöst nätverk
  • hemlagad mat varje dag

Vill du veta mer?
Besök oss på www.naturbruk.nu/uddetorp eller på Facebook.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Naturbruksskolan Uddetorp.

• NB
  • IM