LBS Kreativa Gymnasiet Varberg

Creators welcome!

På LBS Kreativa Gymnasiet Varberg lär du dig vara kreativ inom digitalt skapande av olika slag. Utbildningarna utgår från Teknikprogrammet och Estetiska programmet och de olika profilerna är skräddarsydda utifrån branschens utveckling och behov. Du får en blandning av teoretisk och praktisk utbildning som utmanar ditt kreativa tänkande och samtidigt gör dig behörig till högskolan!

I Varberg finns mängder av möjligheter för att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en aktuell gymnasieutbildning samtidigt som du får jobba med något du brinner för. 

Var kreativ och få högskolebehörighet!
Med lärare och projektarbeten som tränar dig i att använda kreativitet och teknik till att ta fram unika lösningar på moderna utmaningar kan dina idéer bli till verklighet på LBS Kreativa Gymnasiet. Dessutom blir du behörig för högskolan. Vill du ha en inspirerande gymnasietid som förbereder dig för dagens kreativa branscher? Då borde du bli en del av oss på LBS Kreativa Gymnasiet.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta LBS Kreativa Gymnasiet Varberg


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Varberg. LBS Kreativa Gymnasiet Varberg hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!