Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 09:21

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

Skolan finns i kreativa lokaler precis vid Blåsut. Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du skulle trivas och hoppas att även du vill bli LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.

I Stockholm finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, medie-, system- och spelbranschen.

LBS Kreativa Gymnasiet
Vi vänder oss till dig som är intresserad av media och vill ha högskolebehörighet. LBS har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. För det krävs självförtroende och en trygg och trivsam skolmiljö. Men det krävs också motivation. På LBS erbjuder vi skarpa medieutbildningar där du förutom den traditionella undervisningen även får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra. Det ger skolor med en speciell samhörighet, dynamik och kreativitet. Det ger engagerade lärare och självständiga elever. Det ger en skola som erbjuder både mediekompetens och högskolebehörighet.

LBS utbildningar
Samtliga våra utbildningar ger högskolebehörighet. Hos oss får du även lära dig mer om områden som intresserar dig. Du får också jobba med dem både praktiskt och kreativt. LBS erbjuder utbildningar inom intresseområdena speldesign och spelutveckling, musikproduktion, media och arkitektur. Hos oss lägger du grunden för att kunna läsa vidare och utvecklas inom ditt område. Du får både prova på traditionella metoder och nya sätt. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden.

Våra skolor
Idag finns LBS på elva platser i landet. LBS ingår i AcadeMedia – Sveriges största utbildningsföretag. Det ger oss den trygghet och stabilitet som behövs för att kunna erbjuda utbildningar av hög kvalitet. LBS är en friskola (eller fristående skola som det heter formellt) och vi kontrolleras och godkänns av Skolinspektionen. Det är ytterligare en garanti för att vi håller den standard och kvalitet som krävs.

Den första ljud & bildskolan öppnade i Varberg redan 1993. Det har gett oss många värdefulla år av erfarenhet.
Vi strävar ständigt efter att höja kvaliteten på våra utbildningar. Många känner till oss just för vår medieinriktning men vi på LBS har även höga mål vad gäller våra elevers akademiska prestationer.

LBS vision är att erbjuda de mest attraktiva utbildningarna inom kreativa områden. Utbildningarna ska ge dig kunskap och färdigheter som överträffar både dina egna och andras förväntningar. Vår verksamhet ska underlätta för dig att, här och nu, se en tydlig koppling mellan utbildningen och livet efteråt. Våra utbildningar ska tydligt bidra till att utveckla dig till en stark, kreativ och företagsam person.

Vår syn på utbildning
Vi lägger stor vikt vid att sätta alla våra utbildningar i ett sammanhang. Det är viktigt att kunskapen du får idag har ett tydligt samband med hur den ska användas i framtiden. På LBS är vi övertygade om att både framgång och misslyckande är utvecklande. Man måste våga pröva och våga göra fel för att komma framåt. Under din utbildning får du möjlighet att utveckla dina kunskaper, skaffa dig värdefulla erfarenheter och stärka ditt självförtroende. Dina studier ska helt enkelt bidra till din personliga utveckling och din förmåga att se dig själv, och dina förmågor, i ett större sammanhang. Du ska helt enkelt få bästa möjliga förutsättningar att kunna påverka din egen framtid.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra.

• ES
  • TE