Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiet Globen – Mer än kunskap
Kunskapsgymnasiet Globen ligger på några minuters gångavstånd från Globen och Gullmarsplan och är en skola som sätter kunskap och utveckling i fokus. Med gedigna ämneskunskaper samt studiecoachning individuellt och i grupp blir du väl förberedd för vidare studier. Genom vår ledarskapsutbildning får du erfarenhet av att leda dig själv och andra.

Tre högskole- och ett yrkesförberedande program
Vi erbjuder Ekonomi-, Natur- och Samhällsvetenskapsprogrammen samt Vård- och omsorgsprogrammet.

Gemenskap och utveckling
Kulturen hos oss präglas av kamratskap, respekt och förståelse för allas olikheter. Här kan du vara dig själv och samtidigt ingå i en gemenskap. Vårt sätt att arbeta i olika gruppkonstellationer bygger nära relationer mellan våra elever och elev och lärare.
Det pågår ständigt olika aktiviteter på skolan. Vårt Mattecentrum är till exempel mycket välbesökt och på samtliga program genomför vi studiekvällar, gästföreläsningar och studiebesök.

Här kan skicka dina frågor till Kunskapsgymnasiet Globen.

• NA
  • EK