IM Åstorp

IM finns på Vuxenutbildningscentrum i Åstorp, som bland annat erbjuder studier och praktik för dig som är obehörig till utbildningar på de nationella gymnasieprogram.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Karolinaskolan

Karolinaskolan är särskilt utformad för ungdomar som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

• NB
  • Hässleholms Gymnasium / Hässleholms Tekniska Skola - HTS

Vårt mål är att du ska få mycket goda kunskaper i en trygg och kreativ studiemiljö

• niu
    • NA
    • HA
    • ES
    • EK
  • IM Jacobsskolan

IM Jacobsskolan är skolan som kan ge dig många olika möjligheter och som ger dig nya chanser att ...

• CyberGymnasiet Malmö

Vi tycker att alla våra elever ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt

• NA
    • HV
    • EE
    • ES
  • Nova Academy Behavioral

Vill du ha den bästa fotbollen på schemat varje dag?

• Framtidsgymnasiet Kristianstad

Ta smartaste vägen till jobb eller högskola!

• FT
    • BA
  • NTI Gymnasiet Kristianstad

Vill du lära dig använda teknik som idag inte existerar

• EE
    • IM

Här kan skicka dina frågor till IM Åstorp.