Gymnasieakademin

Välkommen till Gymnasieakademin – en personlig akademi med en lång tradition av kunskapsutveckling. Mitt i centrala Göteborg erbjuds en inspirerande fristad för dig som vill ha närvarande lärare, må bra i skolan och nå höga resultat. 

När du går igenom portarna till Gymnasieakademin stänger du ute alla störningsmoment och kliver in i en engagerad, enad och excellent värld. Här kan du få höga studieresultat, nå din drömutbildning och växa som person. Men hur? Gymnasieakademins modell är enkel men effektiv. Skolans två fokusområden – engagemang och enighet – stöttar dig till excellens. 

Engagemang 

På Gymnasieakademin slipper lärarna syssla med krångligt pappersarbete och kan i stället lägga all sin tid och fokus på dig. Elevhälsoteamet är också alltid närvarande, vilket gör att du får den hjälp du behöver och kan må bra i skolan.  

Enighet 

På skolan finns tydliga regler för ordning och reda, vilket skapar studiero och trygghet. Samtidigt respekterar alla på skolan varandra och bygger riktiga relationer sinsemellan. Detta resulterar i en skolmiljö med stor enighet som gör att du aldrig behöver känna dig utanför. 

Excellens 

Allt detta gör att du kan må bra, utvecklas och nå excellens – som elev och människa. 

Förutom kvalitativ undervisning får du: 

  • Möjlighet till extra studieverkstäder varje dag 

  • Chans till praktik utomlands 

  • Fräsch skolmat tillagad från grunden 

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!