På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Grillska Gymnasiet i Stockholm

Grillska Gymnasiet Stockholm finns i trivsamma lokaler i Liljeholmen, ett stenkast från t-bana, buss och tvärbana. Elever från hela Stockholm bidrar tillsammans med våra lärare till en skola för alla, oavsett hur dina framtidsplaner ser ut.  

Här går drygt 600 elever på sex nationella program, två introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Vill du läsa ett högskoleförberedande program kan du välja samhällsvetenskapsprogrammet med beteendevetenskap eller samhällsinriktning med socialt engagemang. På våra yrkesprogram har du praktik genom APL eller väljer lärlingsutbildningen som finns på handels- och  vård- och omsorgsprogrammet. Du kan välja idrottsprofil på en av våra samhällsinriktningar och på barn- och fritidsprogrammet.

Entreprenörskap och samhällsengagemang
Hos oss får du arbeta i längre sammanhållna pass med verklighetsbaserat lärande och med projekt för företag och organisationer. Entreprenörskapskurs finns på alla program och vill du kan du driva ­UF-företag under ett läsår. Skolan arbetar aktivt med samhällsengagemang och alla elever får gå en volontärutbildning hos Stockholms stadsmission. 

Tro på din egen förmåga och nå dina mål
Vi jobbar för att stärka din tro på dig själv och på din egen förmåga. Här har vi höga förväntningar på varandra och tror på att du kan växa och utvecklas till den bästa versionen av dig själv, genom kunskap, motivation och engagemang. Målsättningen är att du lämnar oss med goda kunskaper, en positiv självbild, ett socialt engagemang och en vilja att bidra till ett mänskligare samhälle för alla. 

Grillska Gymnasiet drivs av Stadsmissionens Skolstiftelse och är en idéburen friskola där skolpengen går till att utveckla verksamheten. 

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Grillska Gymnasiet i Stockholm.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • BF
  • SA
  • HA
  • HV
  • EE
  • VO
  • IMV
  • IMA
  • IMS
  • GS