Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november! Vi finns i monter C 05:20

Grillska Gymnasiet i Stockholm

På Grillska Gymnasiet Stockholm kan du kombinera dina studier med idrott, e-sport eller socialt engagemang. Skolan ligger centralt i Liljeholmen, nära t-bana, bussar, tvärbana och pendeltåg.

Här går drygt 600 elever på sex nationella program och två introduktionsprogram. På skolan finns också gymnasiesärskola. Hos oss kan du kombinera dina studier med ditt intresse. Välj fotboll, dans eller crosstraining som idrottsprofil på SA-beteendevetenskap eller på BF. På EE kan du satsa på e-sport. Vill du påverka och göra skillnad? Läs profilen socialt engagemang på SA-samhällsvetenskap.

Verkliga projekt och aktivt samhällsengagemang

Hos oss får du arbeta i längre sammanhållna pass med verklighetsbaserat lärande och riktiga projekt i samarbete med företag och organisationer. På alla program ingår en kurs i entreprenörskap och alla elever har möjlighet att driva ett UF-företag. Här finns ett aktivt arbete med samhällsengagemang för att ge dig möjlighet att påverka och göra skillnad – för dig själv, för andra och för samhället.

Tro på din egen förmåga och nå dina mål

Vi jobbar för att stärka elevernas tro på sig själva och på sin egen förmåga, bland annat genom motivation och hälsa. Vi har en väl fungerande elevhälsa som finns här för dig varje dag. Tillsammans arbetar vi utifrån skolans värdegrund för att alla ska må bra och nå sina mål.

Grillska Gymnasiet drivs av Stadsmissionens Skolstiftelse och är en friskola utan vinstsyfte. Det betyder att eventuellt överskott går tillbaka till verksamheten.

Inspireras

Reportage & Nyheter

Här kan skicka dina frågor till Grillska Gymnasiet i Stockholm.

• BF
  • HA