Göranssonska Skolan

Via delaktighet, engagemang och entreprenörsanda bedriver vår välutbildade personal en individ- och kundanpassad teknikutbildning tillsammans med teknikinriktade företag i regionen. Göranssonska Skolan skapar rätt förutsättningar för gymnasieelever och kursdeltagare att anta nya utmaningar på arbetsmarknad och universitet/högskolor.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Yrkesgymnasiet Gävle

Yrkesgymnasiet Gävle - vi vill göra dig anställningsbar!

• FT
    • HV
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • IM
  • Voxnadalens gymnasium

Dina studier kan kombineras med resor ut i världen och idrott

• BF
    • NA
    • EK
    • TE
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Göranssonska Skolan.