Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium är en skola med personlig atmosfär, belägen i kulturhuset i Trollhättans centrum, med närhet till bibliotek, muséer, högskola och mycket annat. Vi har tagit vara på det lilla formatet och vi sätter stort värde på trygghet och studiero. En mindre skola, med starkt elevinflytande och delaktighet, gör det lättare för oss att se alla.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan.

• EK
  • ES