Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Söderport

VÄLKOMMEN TILL DBGY MALMÖ SÖDERPORT!

SKOLAN FÖR ENGAGERADE STUDIER

Vår skola ligger mitt finns i city i fräscha, mysiga lokaler som rymmer bland annat elevsalong, metodrum och stora, ljusa klassrum. Vi fokuserar på lärande, trygghet och höga ambitioner.

Det som präglar vår skola i Malmö och det som göra våra utbildningar lite speciella är att du kommer att känna av din valda profil i alla dina kurser. Våra professionella lärare samarbetar med varandra på ett tematiskt sätt för att du ska uppleva den röda tråden genom alla tre åren hos oss. Det är också viktigt för oss att du alltid får konkret feedback på dina prestationer. Då kommer du att veta exakt vad du behöver göra för att nå dina höga målsättningar.

Det vi brinner för är att ge dig de bästa kunskaper man kan tänka sig både inför fortsatta studier och ett givande arbetsliv i Sverige såväl som internationellt. Hittills har vi samarbetat med skolor och arbetsplatser i Australien, USA, Vietnam, Indien och Kenya.

Två DBGY-skolor i Malmö
Vi är ett av två DBGY-gymnasium i Malmö. Läs mer om vår systerskola Möllan.

Välkommen till oss!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Söderport.

• HV
  • VO