På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Svenska mässan i Göteborg 8-10 oktober! Besök oss i monter B 05:51

Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Gårda

Hösten 2019 byter Plusgymnasiet namn till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Gårda, och samtidigt flyttar vi till helt nyrenoverade lokaler på Anders Personsgatan 18. Varmt välkommen till oss!

Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Gårda är en skola med stort engagemang där du blir sedd. Våra elever arbetar i nära samspel med engagerade lärare och mentorer för att du som elev ska utveckla den kompetens du behöver i ditt framtida arbetsliv. Du kommer att arbeta med verkliga projekt, ofta programöverskridande med digitala verktyg, som är ett viktigt arbetsredskap i studierna.

APL - arbetsplatsförlagt lärande
På alla våra yrkesprogram har du som elev minst 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande. Det är viktigt för oss att din gymnasieutbildning erbjuder en tydlig koppling mellan teori och praktik för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att möta kraven i arbetslivet. Våra lärare har bakgrund i de olika branscherna och därmed goda kontakter med olika arbetsplatser. De kommer att coacha dig att hitta en plats som passar just dig. Elever som gör ett bra jobb på sin APL-plats har goda chanser till anställning.

Välkommen!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Gårda.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • BF
  • SA
  • HA
  • HV
  • HT