På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Drottning Blankas Gymnasieskola Gävle

Om DBGY Gävle

Vi öppnade vår skola i Gävle 2013, då under namnet Plusgymnasiet. Hösten 2018 blev vi en del av Drottning Blankas Gymnasieskola.

Vår skola är belägen mitt emot centralstationen i Gävle, vilket gör det lättillgängligt för de elever som är bosatta på andra orter och behöver pendla till skolan. Lokalerna är ljusa, fräscha och anpassade för de olika programmen som finns på skolan, till exempel har Stylistprogrammet en övningssal och ett klassrum som är anpassat för make-up och håruppsättningar. Samhällsprogrammet och ekonomiprogrammet har lokaler som är anpassade för sin teoretiska undervisning. Det finns två uppehållsrum på skolan som är perfekt för umgänget på raster.

Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir sedd och uppmuntrad till att sträva mot dina egna mål. Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt.

Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch och en hög kvalitet på din utbildning.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Gävle.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • HV
  • HA