Dammsdal

Våra ambitioner är att anpassa studier, fritid och vardag. Förutsättningarna och möjligheterna att lyckas på Dammsdal kan vara större än tidigare. Anledningen är att vi har kunskaper om funktionsvariationer inom AST, om en specifikt anpassad pedagogik, vi har anpassade lokaler, resurspersoner på nära håll och dessutom möjlighet att ge eleven stöd under hela dygnet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Jensen gymnasium Eskilstuna

Till hösten 2020 startar JENSEN gymnasium tre nya skolor; i Eskilstuna, Karlstad och Kristianstad...

• TE
    • NA
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Dammsdal.

• GSI