CyberGymnasiet Stockholm

Framtiden är din.
Vi kan berätta mycket om hur din framtid kan se ut. Men i slutändan är det ju bara du som ska göra valet. På CyberGymnasiet kan alla vara sig själva och ges möjlighet att utvecklas för att möta framtiden.

Här finns både både högskoleförberedande och yrkesförberedande gymnasieprogram du kan söka dig till. CyberGymnasiet finns centralt i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Kunniga lärare och centralt läge
CyberGymnasiet ligger vid Odenplan i Stockholm. Här arbetar kunniga och engagerade lärare för att alla elever skall få en så utvecklande och meningsfull studietid som möjligt. Vi tycker att en god stämning och ett kreativt klimat i välutrustade lokaler, skapar en bra start för din studietid.

Lägg grunden för din framtid på CyberGymnasiet
På CyberGymnasiet är man väl medvetna om vikten av gymnasievalet. Det är just av den anledningen de ser det som sin absolut viktigaste uppgift att du ska få en fantastisk gymnasietid, där du får massor av ny kunskap, nya kontakter och bra kompisar. När du har gått tre år på CyberGymnasiet är du väl förberedd för nästa steg i livet, oavsett om du väljer att plugga vidare på högskola / universitet eller om du vill direkt ut i arbetslivet.

På CyberGymnasiet erbjuder vi dig:

• Introduktionsperiod som startar med ett individuellt introduktionssamtal med din mentor
  • Arbetsplatsförlagt lärande ute bland företag
  • Lärare med engagemang och hög behörighet
  • Variationsrik och nyttig lunch
  • Regelbunden feedback på din insats
  • Starkt stöd av elevhälsoteamet
  • Läxhjälp och andra aktiviteter efter lektionstid i vårt koncept vi kallar Lärande Fri Tid
  • Tillgång till gym för att hålla kroppen i trim (gäller Stockholm och Malmö)
  • Möjlighet att påverka din utbildning
  • Lov får du som i grundskolan, dvs höst, jul, sport och påsklov

Som elev på CyberGymnasiet förväntar vi oss att du:

• Kommer till skolan och lektionerna i tid
  • Att du gör de uppgifter och läxor som du får
  • Att du är en bra kompis och medverkar till en bra och stimulerande skolmiljö
  • Att du är engagerad

Kom och besök oss på våra öppna hus, anmäl intresse för att prova på skolan för en dag eller kontakta oss direkt!

Insidertips för den stressiga våren 😉 #livetshårdaskola #stress #undvikdetta

Och vinnarna i kylskåpspoesin är.......... ES16B & SA16B! 🎉 Bra jobbat och stort grattis! Glöm inte att gå på mentorstiden nästa vecka, då blir det fika ! #kärlek #vänskap #kylskåpspoesi

En annan av dagens aktiviteter var en fantastisk föreläsning av poeten Bob Hansson! #bobhansson #allahjärtansdag #föreläsning

En av aktiviteterna under torsdagen idag var besök på Etnografiska muséet och utställningen "Playground". Här är delar av ek17b på plats 💗 #etnografiska #studiebesök