NTI Gymnasiet Södertälje

En skola för dig som är tech- och IT-intresserad!

NTI Gymnasiet i Södertälje är det självklara valet för den tech- och IT-intresserade! Vi är ingen fabrik utan satsar på en lugn och intim miljö där alla känner varandra och där det finns utrymme för flexibilitet utifrån elevens behov. Personalgruppen har en unik och bred programmeringskompetens, så vill du programmera spel, lära dig nätverks- och hårdvaruprogrammering eller förbereda dig för högskolans ingenjörsutbildningar är vi skolan för dig! Hos oss får du dessutom möjlighet till utlandspraktik i något av våra samarbetsländer inom EU. Du kan också certifiera dig inom design i Adobeprogrammen, och inom programmering, server, nätverk och säkerhet i Microsoft. Att certifiera sig är ett frivilligt komplement som blivit mycket populärt, eftersom det öppnar många dörrar inför arbetslivet och kan hjälpa dig som elev att sticka ut på arbetsmarknaden!

• SKOLANS LÄGE
    Du når skolan smidigt med buss och pendeltåg. Varierad lunchmeny serveras i skolans matsal och idrotten sker hos Friskis&Svettis, 100 m bort.

• VÅRA LÄRARE
    Vi har hög måluppfyllelse för att våra lärare är legitimerade, uppdaterade och väl rustade för utnyttja digitaliseringens kraft. Alla elever får synas och hjälp för att nå sin potential!

• VÅRA LOKALER
    Ljusa lokaler med stora klassrum och modern teknik. I vårt makerspace används den senaste tekniken som arbetsmaterial. För den som vill lära och leka vidare finns vår elevstyrda Tech-klubb.

• NTI GYMNASIEINGENJÖR
    Vi erbjuder även en ytterligare väg att gå för dig som läst teknikprogrammet – nämligen vår ettåriga påbyggnadsutbildning inom mjukvarudesign som leder till en gymnasieingenjörsexamen.

Läs mer om oss på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
Vi är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På över 29 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Vi har 9 skolor i Stockholms län:

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

NTI Gymnasiet Nacka

NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Södertälje

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm Kungsholmen

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

NTI Gymnasiet Sollentuna

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Södertälje.

• NA
  • TE