NTI Gymnasiet Nacka

På NTI Gymnasiet Nacka är vårt fokus på framtidens kunskaper och yrken. Om 20 år kommer det finnas yrken som ingen hört talas om idag, och det är vår uppgift att förbereda dig för det. Ingen vet exakt hur världen kommer se ut, men en sak är säker och det är att tech är en del av framtiden. Det är vårt uppdrag att möta denna utmaning och det stora behovet av moderna, framtidsfokuserade utbildningar.

Vi finns till för dig med höga ambitioner och ett starkt driv att lära dig mer och som har målet att studera vidare på högskola eller universitet. Tillsammans med NTI Gymnasiets 28 andra skolor har vi en stabil grund att tillsammans skapa framtidens utbildningar inom tech, science och it. Vi utbildar dig för att leda och navigera i en teknikdominerad framtid.

LÄGET
Nya fräscha lokaler med fantastiskt läge och bra kommunikationer. Både buss från Slussen och båt från Lidingö och Nybrokajen stannar utanför skolan, som ligger på Augustendalsvägen 19 i Nacka strand.

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA
Här får du som elev i en växande verksamhet möjlighet att påverka din utbildning inom framtidens yrke.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Inspireras

Reportage & Nyheter

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Nacka.

• TE
  • EE