Lugnetgymnasiet

På Lugnetgymnasiet finns en positiv framtidstro, där studenterna lämnar skolan med goda kunskaper och bra verktyg för framtiden. Vi erbjuder en gymnasieutbildning av hög kvalitet.

Dina studier kan kombineras med idrott, resor ut i världen, och möjligheten att prova på samt förverkliga en idé genom att driva ett UF-företag.

Vi samarbetar med näringslivet och erbjuder minst 15 veckors praktik på de yrkesförberedande programmen. Du får lära dig hur det går till ute i verkligheten samtidigt som du utbildar dig och kan knyta kontakter inför arbetslivet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Mikael Elias Gymnasium Falun

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• Falu Frigymnasium

Eleverna har via utbyten, språkresor och studiebesök stora möjligheter att resa.

• Mora Gymnasium

Mora ligger i toppskiktet bland landets idrottskommuner!

• Stiernhööksgymnasiet

Möt din framtid hos oss! Välkommen till Stiernhööksgymnasiet – Naturbruk-, Lärlings-, Yr...

• Älvdalens Utbildningscentrum

Upplev din utbildning!

• Musikkonservatoriet Falun

Ingen annan skola på gymnasienivå har de resultat över tid som Musikkonservatoriet Falun har!