Thorildsplans Gymnasium

Thorildsplans gymnasium är en skola för alla. Det betyder att skolan finns till för alla som vill söka kunskap och bidra till samhällets utveckling. Skolan ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad, alldeles intill tunnelbanestationen Thorildsplan. Gemenskap, kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningen.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Södra Latins Gymnasium

Riksrekryterande Spetsutbildning i Musik

• HU
  • Elektrikergymnasiet

Hos oss får du en gedigen elektrikerutbildning

• EE
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• niu
    • HA
    • GS
  • Viktor Rydberg Gymnasium Sundbyberg

Skolan ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, nära tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg ...

• Plusgymnasiet Stockholm

Vi valde namnet för att vi vet att du vill ha ut mer av din gymnasietid

• HV
    • HA
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• TE

Här kan skicka dina frågor till Thorildsplans Gymnasium.

• EE
  • TE