Thoren Business School Sundsvall

Thoren Business School – för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, börja jobba eller läsa vidare.

På Thoren Business School Sundsvall har vi en nära relation mellan lärare och elever. I en trevlig och modern miljö mitt i centrum kommer du att trivas och utvecklas som människa. Efter dina tre år på skolan kommer du att ha goda teoretiska och praktiska kunskaper oavsett om du väljer att studera vidare på universitet, börja arbeta eller starta eget företag. 

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar. Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv

På Thoren Business School Sundsvall samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. Tillsammans med dessa får våra elever driva verklighetsbaserade case och projekt. Detta är ett grymt tillfälle att knyta kontakter i näringslivet och få en djupare inblick i hur livet efter gymnasiet kan se ut.

Starta eget företag

Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva egna företag. 

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon:
010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Thoren Business School Sundsvall.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • FS