På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Thoren Business School Stockholm Medborgarplatsen

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Centralt belägen på attraktiva Medborgarplatsen hittar du Thoren Business School Stockholm. Skolans popularitet och de goda kommunikationsförbindelserna lockar elever från hela länet. Skolan har ett stort hjärta och genomsyras av en nära kontakt med näringslivet, en hög ambitionsnivå och engagerade lärare. Vi gör allt för att våra elever ska vara nöjda, nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon: 010-33 10 100
Epost: [email protected]

Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Stockholm samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av praktik, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning. 

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag. 

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon: 010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

Nu har du en exklusiv chans att få komma på den sista ”elev för en dag” innan preliminärvalet! Imorgon torsdag 15/2 mellan 09:00-10:30 Hör av dig till Gustaf på 070-2254388🌟👊🏻

Happy Valentine’s Day ❤️ ha en underbar dag alla!

Har du missat öppna husen på Thoren business school, Medborgarplatsen 25? Lugn! Vi har det sista nu på tisdag mellan 17-18! Ta med en vän och få informationen du behöver 🌟👊🏻 vi ses!

Härligt skolbesök på Viksjöskolan idag! Kul att många är intresserade av vårt affärsgymnasium 👊🏻🌟#thorenbusinessschool #affärsgymnasiet

Härligt skolbesök på Skarpängskolan! 🌟 Ni har väl inte missat vårt öppna hus nu på torsdag 18:00-20:00 på Medborgarplatsen 25? Kom förbi och ta del av vår skolas härliga anda! 🌟 #thorenbusinessschool #affärsgymnasiet

Är du intresserad av Thoren business school Solna? Missa inte våra infoträffar 🌟🌟💥