NTI Handelsgymnasiet – Göteborg

NTI Handelsgymnasiet Göteborg – Plugga framtidens business i Göteborg!

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ undervisning för framtiden. Vi lägger fokus på entreprenöriella förmågor för vi vet att många av våra elever i framtiden kommer att hamna i yrken som inte ens existerar i dagsläget. För att klara den utmaningen krävs vassa kunskaper men också självförtroende och tillit till egen förmåga, vilket goda entreprenöriella förmågor bygger.

Som elev hos oss kommer du att tränas i att använda den senaste tekniken och programvaran samt att se digitala verktyg som en möjlighet för en miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbar handel, ekonomi och framtid. Vår undervisning är kvalitetssäkrad genom certifieringen Diplomerad gymnasieekonom och vi använder samma professionella verktyg som ute i branschen, vilket gör våra ekonomer särskilt väl förberedda.

Vi har också ett internationellt perspektiv. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Göra arbetsplatsförlagt lärande (APL) utomlands? Här får du chansen!

 • ENTREPRENÖRSKAP
  Vi utbildar framtidens entreprenörer. Hos oss får du möjlighet att spetsa dina entreprenöriella förmågor och tränas i socialt och hållbart entreprenörskap.
   
 • CERTIFIERADE UTBILDNINGAR
  Vi satsar på att alltid erbjuda högsta kvalitet, därför är vårt Ekonomiprogram certifierat för Diplomerad gymnasieekonom. Det innebär att utbildningen granskas och utvecklas kontinuerligt av oss tillsammans med branschen.
   
 • JURIDIK
  På inriktning juridik får du fördjupa dig i bolagsjuridik och marknadslagstiftning. Du får lära dig mer om mänskligt beteende och får träna på att lösa olika typer av problem, till exempel affärstvister. Du får även gedigen kunskap inom juridikens olika delar, såsom internationell rätt, konstitutionell rätt samt straff- och processrätt. Utbildningen är varierande med bland annat rättegångsspel, projektarbeten, tävlingar och seminarier.
   
 • LÄGET
  Våra lokaler finns mitt i Göteborg, ett stenkast från Brunnsparken och centralstationen. Vi ligger vägg i vägg med vår systerskola och samarbetspartner NTI Gymnasiet Kronhus, vilket gör att vi tillsammans kan erbjuda en bredd av kurser och elevaktiviteter.

Läs mer om oss på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet har 29 skolor över hela Sverige profilerade mot tech (NTI Gymnasiet), science (NTI Vetenskapsgymnasiet) och business (NTI Handelsgymnasiet). Gemensamt för alla våra skolor är vårt fokus på digitalisering och ny teknik. Digitaliseringen är här för att stanna och kräver inte bara digital och teknisk kunskap, utan också förmågan att ligga steget före och tänka nytt. Därför ser vi till att alla våra elever får digital spetskompetens, en förståelse för ny teknik och träning i innovation redan på gymnasiet. 

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till NTI Handelsgymnasiet – Göteborg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

 • EK
 • FS