Vi ses på Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 november 8.30-17.00 och den 23 november kl.8.30 - 20.00!

NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Sundbyberg ligger i ljusa ändamålsenliga lokaler några minuter från T-banan i Rissne. På vårt gymnasium står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med kompetenta, engagerade lärare får du en gedigen utbildning, som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier. Vi arbetar för en trygg och lugn studiemiljö med elevinflytande på olika nivåer.

Som elev på vårt gymnasium har du tillgång till en fullt utbyggd elevhälsa och vi arbetar aktivt för att skapa en trivsam och inkluderande skola. Det ger en stadig grund för en framtid inom tech, science och IT!

• LÄRARNA
    Alla våra lärare har en hög kompetens inom sina ämnen och ett stort intresse för det som de undervisar i. De har också en stor förståelse för alla elevers olika behov och förutsättningar. Genom variation, stöd och anpassning av undervisningen ser de till att stötta varje enskild elev mot att nå just sin fulla potential.

• IT & TECH
    Våra utbildningar är anpassade för framtidens behov, där tech och IT är den röda tråden. Vi har t.ex. ett makerspace fullt av modern utrustning, och alla elever ges möjlighet att ta eftertraktade certifikat inom viktiga branschverktyg och system som exempelvis Microsoft och Adobe. På vårt IT-program kan eleverna även göra APL (praktik) utomlands.

• SKOLMILJÖN
    Vi är en liten och familjär skola men med stora, fina och rymliga lokaler. På skolan finns ett aktivt elevhälsoteam med bl.a kurator, skolsköterska och SYV. Goda relationer och ett aktivt elevråd ger möjligheter till elevdrivna projekt och kreativa samarbeten över klassgränserna.

• NTI GYMNASIEINGENJÖR
    Vi erbjuder även en ytterligare väg att gå för dig som läst teknikprogrammet – nämligen vår ettåriga påbyggnadsutbildning inom mjukvarudesign som leder till en gymnasieingenjörsexamen.

Läs mer på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På våra 29 skolor runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Vi har 9 skolor i Stockholms län:

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

NTI Gymnasiet Nacka

NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Södertälje

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm Kungsholmen

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

NTI Gymnasiet Sollentuna

Inspireras

Reportage & Nyheter

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Sundbyberg.

• TE
  • ES