NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Sundbyberg ligger i ljusa ändamålsenliga lokaler några minuter från T-banan i Rissne. Hos oss står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med kompetenta engagerade lärare får du en gedigen utbildning som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier. Vi arbetar för en trygg och lugn studiemiljö med elevinflytande på olika nivåer. Som elev hos oss har du tillgång till en fullt utbyggd elevhälsa och vi arbetar aktivt för skapa en trivsam inkluderande skola. Det ger en stadig grund för en framtid inom tech, science och IT!

TEKNIKEN
Vi tar teknik och ritningslära till en ny nivå med vår printfarm och Makerspace!

IT-UTBILDNING
Modernt IT-program med certifiering och utlandspraktik.

ELEVINFLYTANDE
Lärara och elever har goda relationer. Elevdrivna föreningar i Makerspace, LAN-crew och trivsel.

VÅRA PROGRAM:

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik
NTI Gymnasiet Sundbyberg ger en solid grund för att du ska kunna fördjupa dig i spel- och apputveckling samt Internet och Things. Du får behörighet till en växande marknad där du både kan plugga vidare på högskola eller börja jobba direkt.

NTI DESIGN - Estetiska programmet med inriktning estetik och media
Detta är programmet är perfekt för dig som vill designa framtiden! Vi sammanför tradition med nyskapande inom medieproduktion och digital kreativitet. Genom projekt med både interna och externa uppdragsgivare lär du dig om dagens medier samt hur du bäst utnyttjar dem för att få fram ditt budskap. Denna utbildning ger dig grundläggande behörighet till högskolan jämte en spetsutbildning som låter dig ta steget direkt ut i yrkeslivet.

NTI IT - El- och energiprogrammet med inriktning dator- och kommunikationsteknik
Här är det fullt fokus datorer. Du får en bred, praktisk och teoretisk utbildning i datorteknik, nätverk och programmering. Utbildningen ger behörighet till yrkeshögskola och kan med individuella val även ge högskolebehörighet.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Sundbyberg.

• TE
  • EE