Korrespondensgymnasiet

Korrespondensgymnasiet - nätbaserade studier på distans.
Studierna sker på heltid. Studiesättet är flexibelt, men kräver ansvarstagande och självdisciplin. Skolan har riksintag, vilket betyder att du kan studera på Korrespondensgymnasiet oavsett var i Sverige du bor och även om du befinner dig utomlands. Kommunikationen med skolan sker via telefon, chatt, mail och videkonferens. Du besöker skolan vid några få tillfällen under studietiden. Många kombinerar sin utbildning hos oss med en elitsatsning inom t ex idrott, dans eller utlandsvistelse. Vi har även elever som av olika anledningar inte trivs i den traditionella skolmiljön.

Vi erbjuder följande program och inriktningar:

• Ekonomiprogrammet med inriktningarna: juridik eller ekonomi
  • Humanistiska programmet med inriktningen: kultur
  • Naturvetenskapsprogrammet med inriktningarna: naturvetenskap eller naturvetenskap och samhälle
  • Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningarna: beteendevetenskap eller samhällsvetenskap

Kika in på vår hemsida så berättar vi mer! Om du vill boka ett individuellt öppet hus, läs information här >>

Laddar...