Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

I augusti 2022 öppnar dörrarna för nya KLARA Norra och går samman med KLARA Västra! Skolan flyttar in i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan i Stockholm. Campus Vasastan kommer att vara ett modernt och klimatsmart campus med större ytor bättre studiemiljö för våra elever. KLARA Norra kommer att få egna lokaler och klassrum, samt gemensamma utrymmen som skolmatsal, elevcafé och takterass vilka delas med de andra skolorna. Läs mer om flytten här.

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra ger dig många möjligheter och utmaningar. Våra lärare samarbetar med dig för att du ska hitta ett arbetssätt som gör att du utvecklas så långt som möjligt. Målet är att du efter gymnasiet ska vara mycket väl rustad för en akademisk utbildning. För det behövs goda ämneskunskaper, väl utvecklad studieförmåga och höga betyg. Tillsammans skapar vi möjligheter för det.

Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra.

• NA
  • EK