På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november!

Hvilan i Stockholm

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden.  Välj Hvilan Utbildning – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare.

Ny på Hvilan
Väljer du Hvilan har du tre spännande och utmanande år framför dig. Under tiden på skolan kommer du få massor av ny kunskap och vänner för livet. På Hvilan blir du betraktad som vuxen från första dagen och redan under introduktionsveckan lär du snabbt känna skolans elever, lärare, lokaler och undervisning.

Grön skola med anor
Hvilan Utbildnings unika profil lockar elever från hela landet till våra skolor. Hösten 2018 startade vi en ny gymnasieskola på i centrala Stockholm. Där kan du studera studieförberedande program i våra nya lokaler med utsikt över hela staden.

Hösten 2019 startar vi även en skola i Lund.

Att Hvilan är känd som Sveriges grönaste gymnasium har – bokstavligen – en naturlig förklaring. Naturen, miljötänk och framtidens hållbara samhällen är centrala i alla våra utbildningar eftersom skolan ägs och drivs av Gröna näringens riksorganisation, GRO.

Livet på skolan
Hvilan har också alltid varit känd för sin varma atmosfär och starka gemenskap. Vi har tagit med oss skolans värdering och kultur upp till vår nya skola i Stockholm! Den nya och moderna skolan finns i hjärtat av Stockholm.

Skolan har funnits sedan 2015 där vi har bedrivit olika vuxenutbildningar. Inför hösten 2018 startades en separat gymnasieskola upp i fantastiska lokaler, en minut ifrån t-banan vid Stadshagen. Skolan ligger på 7:e och 8:e våningen med en fantastisk utsikt över centrala Stockholm. På taket hittar du en terrass där du kan fika, studera och umgås i trevlig miljö.

Det är många som väljer Hvilan för att kunna nå längre i sina studier. Vissa fortsätter på högskolan medan andra går direkt ut i arbetslivet. God och ­bra mat, tillagad av våra egna kockar, är också en självklarhet på Hvilan.

Välkommen med din ansökan!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Hvilan i Stockholm.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA