Vi ses på Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 november 8.30-17.00 och den 23 november kl.8.30 - 20.00!

Hvilan i Stockholm

Välkommen till Hvilan Gymnasium i Stockholm

Hvilan Gymnasium vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden.

Välj Hvilan Gymnasium – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare.

Ny på Hvilan
Väljer du Hvilan har du tre spännande och utmanande år framför dig. Under tiden på skolan kommer du få massor av ny kunskap och vänner för livet. På Hvilan blir du betraktad som vuxen från första dagen och redan under introduktionsveckan lär du snabbt känna skolans elever, lärare, lokaler och undervisning.

Grön skola med anor
Hvilan Utbildnings unika profil lockar elever från hela landet till våra tre skolor. Här kan du studera studieförberedande program.

Att Hvilan är känd som Sveriges grönaste gymnasium har – bokstavligen – en naturlig förklaring. Naturen, miljötänk och framtidens hållbara samhällen är centrala i alla våra utbildningar eftersom skolan ägs och drivs av Gröna näringens riksorganisation, GRO.

Livet på skolan
Hvilan har också alltid varit känd för sin varma atmosfär och starka gemenskap. Vi har tagit med oss skolans värdering och kultur upp till vår skola i Stockholm!

Skolan i Stockholm är citynära med endast 10 minuter till centrum och med ca 2 minuters gångavstånd från tvärbanan. Placeringen gör det enkelt för elever som personal att pendla till skolan, samtidigt som området inger ett lugn trots närvarande citypuls.

Det är många som väljer Hvilan för att kunna nå längre i sina studier. Vissa fortsätter på högskolan medan andra går direkt ut i arbetslivet.

Välkommen med din ansökan!

Här kan skicka dina frågor till Hvilan i Stockholm.

• NA
  • EK