Drottning Blankas Gymnasieskola, Göteborg

VÄLKOMMEN TILL DBGY GÖTEBORG!

NÅ DINA MÅL HOS DROTTNING BLANKA I GÖTEBORG

Vår mysiga och charmiga gymnasieskola ligger endast en stenkast från Nordstan och centralstationen. I det gamla huset delar kreativitet, studiero, entusiasm och glädje på de fyra vackra våningarna. Här erbjuds du stimulerande och kreativa program, men också en personlig utveckling under din gymnasietid.

Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir mer sedd och alla uppmuntras till att sträva mot sina egna mål. Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt. Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch och en hög kvalitet på din utbildning.

Välkommen till oss!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola, Göteborg.

• HV
  • EK