Drottning Blankas Gymnasieskola Sundsvall

Om DBGY Sundsvall

Vår gymnasieskola är en av Drottning Blanka-skolorna som finns i 21 städer. Alla våra skolor ligger centralt och är personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal.

Du hittar oss i korsningen Kyrkogatan-Nybrogatan, fem minuter från tågstationen och två minuter från bussen.

Vi erbjuder fem utbildningar; Beteendevetenskap, Samhällskunskap, Hudvård, Frisör och Stylist. För utbildningarna Hudvård och Stylist har vi specialsalar anpassade för att förbereda dig inför framtida yrkesliv.

Vi deltar i olika events i Sundsvall där våra elever får känna på hur det är att arbeta på riktigt. Under din studietid har du tillgång till en surfplatta som du kan använda överallt i skolan med hjälp av det trådlösa nätverket. Som elev har du en mentor som följer dig lite extra under din studietid.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Sundsvall.

• HV