Rönninge Gymnasium

Rönninge gymnasium – en skola att trivas i!

Rönninge gymnasium är den lilla skolan med de stora möjligheterna. Skolans centrala läge, nära till Rönninge centrum, gör att skolan är lätt att nå då Rönninge gymnasium endast är beläget tre minuters promenad från både busstation och pendeltågsstation.

Alla våra program håller hög klass och många av våra elever går direkt vidare till högre utbildning och klarar detta på ett strålande sätt utifrån studierna hos oss. Oavsett vilket program du är intresserad av finns det duktiga och behöriga lärare som kommer att hjälpa dig att bli det du önskar. Vi har cirka 500 elever och en hög lärartäthet där över 95% av lärarna är legitimerade.

Det finns stora resurser på vår skola både för dig som vill prestera högre och även för dig som behöver mer tid.

Vi serverar hemlagad lunch varje dag och har även ett café där du kan umgås över en fika med kompisarna eller tillsammans med personalen på skolan. På lunchrasten är vårt Aktivitetsrum öppet, där kan du spela bordtennis, kortspel och olika sällskapsspel eller bara umgås med dina kompisar.

Bredvid skolan finns idrottshall med gym samt tillgång till en fullskalig konstgräsplan där det inbjuds till både inne- och uteaktiviteter året runt.

Här kan skicka dina frågor till Rönninge Gymnasium.

• NA
  • TE