NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle startades hösten 2018 för att möta det stora behovet av moderna och viktiga utbildningar inom teknik, IT och naturvetenskap. Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet att studera vidare på högskola eller universitet? Då är detta skolan för dig! Tillsammans med erfarna och kunniga lärare får du få den hjälp och det stöd du behöver inför framtiden. Eftersom skolan är nystartad har du dessutom möjligheter att på olika sätt påverka hur undervisningen och skolmiljön utvecklas.

LÄGET
Perfekt läge mitt emot Gävle Centralstation. Godast tänkbara kommunikationer och med promenadavstånd till all service i city.

MÖJLIGHETERNA
Nystartad skola - du som elev får stora möjligheter att påverka! Det är tillsammans vi skapar en bra skola.

E-SPORT
Vi kommer att ha en valbar E-sportsprofil på samtliga utbildningar. Du får lära dig allt från esportsträning till gruppledarskap och taktik.

VÅRA PROGRAM:

NTI NATUR - Naturvetenskapliga programmet med inriktning naturvetenskap
Detta är för dig som är intresserad av naturvetenskap, kemi, matematik, fysik och biologi. Har du siktet inställt på vidare studier och vill i framtiden jobba som läkare, ingenjör eller kanske veterinär? Då ska du gå NTI Natur hos oss. Här förbereds du på metoder och arbetssätt som används i högskolevärlden.

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik
Programmet utvecklar din problemlösningsförmåga och förbereder dig för både yrkesliv och fortsatta högskolestudier. Programmering är framtidens språk! Oavsett om du vill utveckla smidiga appar eller nästa generations Minecraft; hos oss får du en bred utbildning i att programmera såväl hård- som mjukvara.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle.

• NA
  • TE