Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall

Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall är en skola för dig som har siktet inställt på en högre universitetsutbildning och redan nu vill satsa.

Vår skola är liten och personlig och ligger mitt i centrala Sundsvall. Vi jobbar med formativ bedömning vilket syftar till att stimulera fortsatt lärande genom att kontinuerligt lyfta fram dina styrkor och svagheter, allt för att du skall utvecklas och nå dina mål efter dina egna förutsättningar. Hos oss kan vi garantera att du både inspireras och utmanas.

Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall är en skola för dig som har siktet inställt på en högre universitetsutbildning och redan nu vill satsa. Du som är studiemotiverad kommer att trivas med vår lärarledda och varierande undervisning som utförs av engagerade och kunniga lärare som verkligen brinner för sitt uppdrag och för din utbildning. Vårt koncept är ganska enkelt; kvalitet.

Förutom hög kvalitet på undervisningen så tror vi att vägen till kunskap är glädje och gemenskap. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning. Vi är inte Sundsvalls största skola. Snarare tvärtom, och det ser vi som en stor fördel. Vi lägger stor vikt vid roliga aktiviteter under året för att skapa trygghet och gemenskap. Det har lagt grunden för en god stämning där du har lätt att skaffa kompisar och där alla blir sedda och respekterade. All personal på skolan arbetar nära eleverna vilket gör att du som elev kan vara med och påverka din utbildning så att du får ut så mycket som möjligt av dina tre år hos oss. De fantastiska resultaten på elevernas utvärderingar visar att vi har mycket att vara stolta över.

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i framtiden med tre lärorika och fantastiska gymnasieår. Om du tycker det här låter som en skola för dig, välkommen på öppet hus eller ring så bokar vi in ett möte. Vår skola hittar du i nya fina lokaler mitt i centrala Sundsvall.

Välkommen att besöka oss!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA