Realgymnasiet Gävle

På Realgymnasiet i Gävle använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. På vår skola kan man läsa utbildningarna Sällskapsdjur & Djursjukvård, Estet media, Frisör & barberare, Hund, Ridning, IT, Natur & Äventyr, Stylist, Teknik och Trav.

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika elever under samma tak. Du får lära dig hur just du på ett smart sätt hanterar nya situationer, hämtar ny kunskap och får nya färdigheter. Något som du har nytta av hela livet.

Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten, de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Furuviks djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Lärlingsutbildning
På Realgymnasiets skolor kan du välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon, Nordic Choice Hotels och Great Security Säkerhetstekniker som redan är en lärlingsutbildning.

Välkommen!

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Gävle.

• TE
  • ES