På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle startades hösten 2018 för att möta det stora behovet av moderna och viktiga utbildningar inom teknik, IT och naturvetenskap. Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet att studera vidare på högskola eller universitet? Då är detta skolan för dig!

Tillsammans med erfarna och kunniga lärare får du få den hjälp och det stöd du behöver inför framtiden. Eftersom skolan är nystartad har du dessutom möjligheter att på olika sätt påverka hur undervisningen och skolmiljön utvecklas.

LÄGET
Perfekt läge mitt emot Gävle Centralstation. Bästa tänkbara kommunikationer och med promenadavstånd till all service i city.

MÖJLIGHETERNA
NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle har du stora möjligheter att påverka och delta i elev- och skolaktiviteter. Tillsammans skapar vi en bra skola!

E-SPORT
Vill du kombinera studier på hög nivå med e-sport? Vi har en valbar E-sports-profil på våra utbildningar. Där får du lära dig allt från E-sportsträning till ledarskap, taktik och juridik.

VÅRA PROGRAM:

NTI NATUR - Naturvetenskapliga programmet med inriktning naturvetenskap
Detta är för dig som är intresserad av naturvetenskap, kemi, matematik, fysik och biologi. Har du siktet inställt på vidare studier och vill i framtiden jobba som läkare, ingenjör eller kanske veterinär? Då ska du gå NTI Natur hos oss. Här förbereds du på metoder och arbetssätt som används i högskolevärlden.

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik
Programmet utvecklar din problemlösningsförmåga och förbereder dig för både yrkesliv och fortsatta högskolestudier. Programmering är framtidens språk! Oavsett om du vill utveckla smidiga appar eller nästa generations Minecraft; hos oss får du en bred utbildning i att programmera såväl hård- som mjukvara.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • TE