På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Påhlmans Gymnasium

Inled din karriär hos oss!
På Påhlmans Gymnasium i centrala Stockholm kan du läsa Ekonomiprogrammet med inriktningarna ekonomi eller juridik samt Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningarna samhällsvetenskap eller beteendevetenskap.

Påhlmans gymnasium har i dagsläget cirka 400 elever. Vi tror att det är lättare att lyckas med studierna i en personlig skola med hög trivselfaktor och omtanke om varje elev. Vi strävar efter att vara en skola som känns bra för både hjärnan, hjärtat och magen.

Våra utbildningar är särskilt utformade för dig som är intresserad av en karriär i näringslivet eller vill bli framgångsrik entreprenör. Vi samarbetar med företag och ideella organisationer för att hålla våra utbildningar uppdaterade och göra lektionerna så intressanta, relevanta och motiverande som möjligt.

För att ge våra elever rätt verktyg för en framtida karriär inom näringslivet läser alla våra elever retorik, ledarskap & organisation och entreprenörskap, samt startar UF-företag och har arbetslivspraktik i årskurs 3.

Tillsammans med ambitiösa studiekamrater och genom engagerade lärare blir tiden på Påhlmans Gymnasium både rolig och utvecklande. Ett minne att bära med sig resten av livet.

Välkommen till tre spännande år på Påhlmans Gymnasium!

Läs mer på: pahlmansgymnasium.se

 

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Påhlmans Gymnasium.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • EK