VTG 20 år!

Värmdö Tekniska Gymnasium firar 20-årsjubileum!

VTG är en väletablerad skola som grundades redan 1994. Under åren som gått har vi utbildat över 1700 tjejer och killar för att de på bästa sätt ska kunna möta de nya krav som arbetsmarknaden ställer. Våra program är både yrkesinriktade och högskoleförberedande, du läser dina teoretiska ämnen i skolans nya, fräscha klassrum och lär dig att använda dem praktiskt i verkstaden eller i salongen.

Vår erfarenhet inom utbildning på gymnasienivå har lärt oss att det är viktigt att tidigt få praktisera sina nyvunna kunskaper. Vi erbjuder praktikplatser hos företag vi samarbetat med länge och utvidgar hela tiden vårt nätverk för att möta elevernas behov.

Sedan några år tillbaka erbjuder vi förutom våra praktiska program även Teknikprogrammet. Vi välkomnar också elever till vårt Introduktionsprogram, där eleven jobbar i verkstad två dagar och kompletterar sina betyg övriga dagar. I alla program ingår de kurser som ger högskolebehörighet och vi skräddarsyr din utbildning för att möjliggöra en studigång som passar din verklighet.

Välkommen till VTG, en skola med erfarenhet!